Witte Wereld 1
Nu2 uur

Snowworld Landgraaf

Niet overdekt - 620 plaatsen

Alleen bezoekers
€152 uur
SnowWorld Leisure N.V.
Snowworld Landgraaf
Witte Wereld 1
6372 VG Landgraaf

Kenmerken

Geen hoogtebeperking
Opladen elektrische auto's

Prijzen

Ma-Zon - Hele dag
24 Uur€15.00
undefined - Ma-Zon - Hele dag
90 MinGratis
Max€6.00

Openingstijden

Ma-ZonHele dag

Betalingsmogelijkheden

Betaal te voet

Recensies

12 nov. 2022

Net zoals alle andere ook opgelicht. De slagbomen gingen bij binnenkomst en bij het verlaten van de parkeerplaats automatisch open. Enige tijd laten een brief gekregen van het advocatenbureau of we nog even 25.30 willen betalen. Dit is gewoon bewuste oplichting.

15 okt. 2022

Van advocatenkantoor Breton te Lisse een betaalverzoek ontvangen van 25,30 Euro. Terwijl ik gewoon betaald had met Google Pay en daarvan dus ook bewijs heb. Je zou gaan denken dat er sprake is van opzet. Onder de noemer stuur maar een betaalverzoek op naam van een advocaat... Als je Snowworld belt, schuiven ze het probleem af en zeggen ze dat zij parkeerterrein niet exploiteren.

15 okt. 2022

Door incassobureau Breton Advocaten betaalverzoek ontvangen van € 25,30. Terwijl ik wel betaald had met Google Pay. Gelukkig bankafschrift als bewijs. Je zou gaan denken dat hier opzet achter zit.

14 okt. 2022

Ik heb betaald voor het parkeren, maar krijg toch een brief van Breton Advocaten dat er niet betaald is en dat ik 25,30 moet overmaken. Oplichters zijn het.

16 jun. 2022

Inderdaad boeven zijn het!! Let op hier!

16 jun. 2022

Schandalig parkeer beleid, je zou haast denken dat deurwaarder familie is van Snowworld, leuk handeltje!

16 jun. 2022

Waardeloos beleid, Doordat de slagboom opent denk je dat je niet hoeft te betalen (rustige dag?) waardoor je doorrijdt. Nergens anders zo’n bizar onduidelijk parkeerbeleid meegemaakt. Werkelijk onbehoorlijk!

18 mei 2022

Voor mij hetzelfde geval. 3 keer gemaild met Kuyt waar ik uitgebreid aangaf dat ik wilde betalen en dat er op de automaat stond dat er geen auto met het ingevoerde kenteken op het terrein stond. Toen maar weggaan omdat de slagboom gewoon open ging/stond. Vervolgens die boete gehad. Ook toen aangegeven dat ik het parkeergeld met alle liefde wilde voldoen, dat was tenminste ook mijn intentie in eerste instantie. Wordt door Kuyt helemaal niet inhoudelijk naar de mail gekeken, je wordt alleen gewezen op ‘de parkeerovereenkomst’ die je aangaat bij het oprijden van het parkeerterrein. Oplichters

17 mei 2022

Hier hetzelfde verhaal... absoluut onduidelijk waar je moet betalen. Ik had verwacht met de bankpas te kunnen betalen bij de slagboom, maar deze ging direct open... dus wat denk je dan, ik kan door. Hoe dan ook, absoluut klantonvriendelijk!! Na besteding van genoeg geld voor een dagje skiën met gezin hadden we echt niet de intensie om die 5 euro niet te betalen... Dit moeten ze écht aanpassen dit beleid!

11 mei 2022

Wij zijn ook de dupe geworden van deze oplichterij. Bezwaar maken tegen dit onrecht. Iets voor KASSA of Kees van der Spek?

11 mei 2022

O,00 sterren Het klopt niet, dit beleid is niet te begrijpen

10 mei 2022

Waar voorheen het parkeerterrein normaal werkte is het tegenwoordig zo dat slagbomen willekeurig open staan zodat mensen denken dat het gratis is. Maar natuurlijk is dat niet zo en is dit enkel een manier om extra hoge parkeertarieven te rekenen door de kentekenhouders aan te schrijven via een incassobureau met wat advocaten erbij. Met een tarief van 25 euro is het dan lekker verdienen aan de verwarde bezoekers. Met een paar 1000 geautomatiseerde brieven per jaar is dat lekker verdienen.

3 mei 2022

1 ster is nog te veel. Net zoals alle andere reacties pure oplichting. Voor mij is dit de laatste keer Landgraaf geweest en ik hoop van harte dat dit bedrijf wordt aangepakt voor deze manier van werken.

2 mei 2022

Ook hier precies hetzelfde verhaal. Snowworld mag zich diep schamen om op deze manier geld te verdienen. Ik was me echt van geen kwaad bewust. De oprechte suggestie wordt gewekt dat er reeds betaald is. Parkeerautomaten zijn niet te vinden, de slagbomen staan gewoon open voor het wegrijden. Er volgt ook geen ingebrekestelling, maar meteen een brief van Bretons Advocaten en gerechtsdeurwaarder GDW Kuyt Lisse. Met een vervijfvoudiging van de parkeerkosten.

20 apr. 2022

Ook hier het zelfde verhaal. Bij ons stonden de slagbomen zelfs open, bij binnenkomst en bij vertrek. Wij waren ons er daardoor totaal niet van bewust dat je moest betalen. Ons bezoek aan Snowworld Landgraaf krijgt zo wel een hele zure nasmaak

18 apr. 2022

Ook hier hetzelfde verhaal... het voelt als een melkkoe!! en ook ik had net als mijn collega niet de intentie om niet te betalen. Alleen maar even een glaasje drinken. Bah, wat een oplichters daar!

18 apr. 2022

Ongelooflijk. Firma list en bedrog met jullie parkeerbeleid. Voor mij geen Snowworld meer. De parkeerovereenkomst is bij deze opgezegd.

16 apr. 2022

Belachelijk verhaal. Bezwaar aantekenen schijnt te werken.

16 apr. 2022

Zelfde verhaal hier. Totaal geen intentie om zonder te betalen weg te gaan. Maar nergens een betaalautomaat gezien, ook bij het uitchecken bij de receptie nergens op gewezen. Dus in de veronderstelling dat er de boom zelf met kaart betaald kan worden. Niet dus, de boom gaat automatisch open, wat de suggestie wekt dat er niet betaald hoeft te worden. En nu de brief van Breton Advocaten. Belachelijk. Lijkt op een bewust gecreëerde situatie van snowworld. Aanvechten die zwendel!

16 apr. 2022

Precies hetzelfde probleem als onderstaande reacties. Brief gekregen om € 25,30 te betalen voor 4 uurtjes parkeren, terwijl er géén duidelijke aanwijzingen zijn om te betalen. Ik heb via de mail bezwaar gemaakt en zie de reactie tegemoet.

15 apr. 2022

Wat een gedoe. Wist niet eens dat je moest betalen. Krijg ik een schrijven van Breton advocaten dat ik 25,30 moet betalen. Namens zijn cliënt Kuyt gerechtsdeurwaarder. Als je op de QR code klikt, wordt er 25 euro afgeschreven, ipv 25,30. Rare zaak! De slagbomen gaan gewoon open. Ik heb Snowworld gebeld, ze kunnen er niets aan doen, maar adviseerden om bezwaar aan te tekenen, omdat slagbomen opengaan. Dat wacht ik nog maar even af, maar ik vind het schandalig, hou de slagbomen dicht, als er betaald moet worden en geef het duidelijk aan. Dit lijkt wel een verdienmodel voor Snowworld.

15 apr. 2022

Echt corrupte bende, geen eens de intentie om niet te betalen en slagboom gaat open. Twee weken achter elkaar en dan 50 euro aftikken.

14 apr. 2022

Wat een aanfluiting! Wist niet eens dat je parkeerkosten moest betalen. Slagboom ging open, dus wij dachten dat het gratis was. Gigantisch bedrag kwijt voor dagje snowboarden (inclusief les) en tussendoor eten. En dan een paar weken nadien een brief van een advocaat op de deurmat. VOL met taalfouten. Om te huilen. Originele bedrag van 5,- is meer dan vervijfvoudigd :(. En in de brief vind je een betaallink die afrondt op 25,- terwijl de brief expliciet vermeldt dat we 25,30 moeten betalen. Tja, dan neem ik aan dat er weer een gigantische boete zal volgen over de niet betaalde 0,30. Niet? Snowworld, jullie ziel is ijskoud. NEVER again.

14 apr. 2022

Daylight robbery!!! I also fell into the trap and got a bill from the lawyer. And we've been to Snowworld since, so I'll be getting another one soon.

14 apr. 2022

Dit is echt te waardeloos voor woorden!!! Wat een grote geldklopperij….dit zijn gewoon boeven. Wij wilde gewoon netjes betalen, maar de automaat was stuk. Misschien ook niet handig van ons dat we geen foto gemaakt hadden. Vervolgens krijg je 2 maanden later een brief thuis van Breton advocaten uit Lisse van Kuyt gerechtsdeurwaarder & incasso om binnen 15 dagen een bedrag over te maken van €25,30. Hadden wij dan beter €5 onder de slagboom kunnen leggen? Ik zou zeggen…..BLIJF WEG BIJ DIE GROTE OPLICHTERS UIT LANDGRAAF

6 apr. 2022

Wij hebben zelfs de betaalautomaat gevonden!!!!! , kaartje erin en gaf aan €0.00 te betalen, immers 90 minuten gratis parkeren, en inderdaad bij het uitrijden ging de slagboom open. Tot onze grote verbazing kregen we van Breton advocaten een naheffing van 25,30. Ik kan alleen maar concluderen dat wij bij de betaalautomaat het kaartje hebben laten scannen en dat dat binnen de 90 minuten viel. Echter bij het uitrijden waren we 4 minuten over de 90 minuten heen (volgens het “advocaten bureau”) Lijkt mij toch dat je na het scannen van je kaart enige minuten de tijd krijgt om je spullen in de auto te leggen, in de rij te staan en achter andere auto’s aan sjokken naar de uitgang. Q-park heeft dat WEL begrepen. Oplichters kennen schijnbaar vele praktijken.

6 apr. 2022

Nergens in Nederland heb ik zo’n slecht parkeerbeleid aangetroffen als hier bij Snowworld in Landgraaf. Bij het in en uitrijden gaat de slagboom vanzelf open, na enige tijd krijg je een rekening thuis van 25 euro voor 2 uurtjes parkeren ! Ik kan alleen maar zeggen, blijf hier weg !

6 apr. 2022

Zeer agressieve vorm van parkeerbeleid. Eer staat nergens duidelijk aangegeven wat het parkeerbeleid is. Ook staat nergens zichtbaar een parkeerautomaat. Wij gingen er vanuit dat dit geautomatiseerd zou verlopen. Slagboom gaat vanzelf open bij uitrijden. Na enkele weken kregen wij een brief op de deurmat van een advocatenkantoor met het verzoek de parkeerkosten te voldoen met een verhoging van 500 % ! Volstrekt belachelijk en ongekend klantonvriendelijk !!

5 apr. 2022

Het gevoel opgelicht te zijn. Met twee auto’s gewoon door de slagboom met in je achterhoofd de vraag waar je nu eigenlijk moet betalen. Heel onduidelijk. Op dat moment 6 automobilisten die er ook ingetuind zijn. Nergens in Nederland heb je slagbomen die open gaan als je nog niet betaald hebt. Zowel mijn zoon als ik verwachtte nog een slagboom waar we wel netjes konden betalen. Duur dagje snowworld. Laatste keer voor ons

30 mrt. 2022

Zelfde brief van Breton Advocaten ontvangen als onderstaanden. Ik sluit mij aan bij de eerdere commentaren over onduidelijk parkeerbeleid. Met het openen van de slagboom mag je als automobilist er toch wel vanuit gaan dat je aan je verplichtingen hebt voldaan. Om dan een vordering neer te leggen die €20 hoger is dan het blijkbare verschuldigde parkeergeld stel ik gelijk aan maffiapraktijken. Zowel van Snowworld als van het advocatenkantoor dat hieraan meewerkt.

24 mrt. 2022

Onduidelijk of en waar/hoeveel te betalen om te parkeren. Achteraf een brief met een rekening van EUR 25 vanuit een advocatenkantoor. Laatste keer Snowworld voor mij.

23 mrt. 2022

Ik sluit mij aan bij bovenstaande reacties. Zeer bijzonder parkeerbeleid duidelijk gericht om je klanten bij het verlaten van het terrein nog even voor 25,- op te lichten. Voor mij laatste keer snowworld Landgraaf.

23 mrt. 2022

Ook eens met de reactie's over het parkeerbeleid van SnowWorld Landgraaf. Zo kun je wel adverteren met 50% korting op de toegang en vervolgens wordt je genaaid met een vordering van 25 euro. Alleen maar omdat je zelf niet duidelijk bent met je parkeerregels. Gelet op de reacties denk ik dat wij niet de enige zijn die dit onduidelijk vinden.

22 mrt. 2022

Idioot nieuw systeem. Ik heb nog parkeermunten van het oude systeem. Bij aankomst gaat de boom open. Bij vertrek staat de boom open. Nergens een gleuf voor de parkeermunt. Geen betaalautomaat. Auto's voor je rijden door auto's achter je ongeduldig. Rij je door, dan heb je kennelijk een keuze gemaakt in de "met u gesloten parkeerovereenkomst (art. 6.4.Parkeervoorwaarden)", die leidt tot een advocatenbriefje met een betaalverzoek van €25,30. Nergens duidelijke aanduidingen van waar en hoeveel betalen. Dit lijkt een mooi verdienmodelletje van XPark BV en Breton Advocaten. Jaag je klanten maar weg, Snowworld

20 mrt. 2022

Eens met reactie van 21 feb. Ons overkwam precies hetzelfde.

20 mrt. 2022

We hebben precies dezelfde ervaring als hierbovenstaand. Onduidelijk waar te betalen slagboom gaat open en Breton stuurt rekening van 25€.

17 mrt. 2022

Geheel mee eens met onderstaande reactie. Slagboom gaat bij binnenkomst en wegrijden vanzelf open. Nergens staat duidelijk aangegeven waar en hoeveel je moet betalen voor gebruik parkeer terrein!! Waardeloos beleid bij een toch al veel te dure en drukke ski indoor hal.

17 mrt. 2022

Slagboom die automatisch open en dichtgaat; ook bij een minuut te laat het terrein verlaten krijg je een boete van 25 euro via de post!

2 mrt. 2022

Helemaal mee eens! Zeer onduidelijk. Doordat de slagboom toch opent word je op een dwaalspoor gebracht waardoor je doorrijdt. Nergens anders zo’n bizar onduidelijk parkeerbeleid meegemaakt.

21 feb. 2022

1e keer naar Snowworld en slechte ervaring met parkeren. Er is geen betaling bij binnenkomst maar de slagboom gaat gewoon open. Geen borden gezien dat er betaald moet worden en de slagboom gaat bij uitrijden gewoon open! Was me van geen kwaad bewust maar kreeg wel een rekening van EUR 25 van een Advocatenkantoor Breton! Nergens in Nederland gaat de slagboom open als je niet betaald hebt. Maar hier wel en daar krijg je dan een fikse rekening voor. Zeer onterecht in mijn ogen.

Sorteer op:AfstandPrijsRelevance